Menü
Kosár

Car-Rep ACOMP Autófesték spray acryl 500ml selyem fekete MASTON

Car-Rep ACOMP Autófesték spray acryl 500ml selyem fekete MASTON
Új
Car-Rep ACOMP Autófesték spray acryl 500ml selyem fekete MASTON
3 440 Ft
Nettó ár: 2 709 Ft
  • Raktáron: Készleten: 6 db
  • Cikkszám: MACR03203
  • Tömeg: 0.55 kg
  • EAN: 6412490029067
Várható szállítás:
2024-07-17

Az ACRYLcomp® akrilfesték alkalmas fémre, fára, kemény műanyagra, kőre, betonra, üvegre, vinilre és sok más felületre. A szabadalmaztatott technológia hatékonyan keveri a festéket és a hajtóanyagot, akár egy professzionális festékszóró. Az egyenletes és széles festékventilátor vízszintesen és függőlegesen is állítható. A festék nem fog kifolyni, ha követi a festési utasításokat.

Utasítások: Szükség esetén csiszolja le a felületet. Tisztítsa meg a felületet. Festés előtt ACRYLcomp® alapozóval vagy műanyag alapozóval javasolt alapozni. Rázza fel az üveget körülbelül 2-3 percig. Először készítsen próbafestést egy kis, láthatatlan területen. Kezdje el a festést a tárgyon kívül, és lassan mozgassa a festéket a festendő tárgyon. A témától kb. 15 cm távolságra fesse be. Fessen fel több vékony réteget, várjon körülbelül 30 másodpercet – 1 percet a rétegek között.

Jegyzet! Az ACRYLcomp® festék jobban fed, mint a hagyományos spray festékek, kisebb mennyiségű festék is elegendő a tárgy lefestéséhez. 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató